Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Ικανοί, αποδοτικοί και ειλικρινείς; Μπορούμε να τους βρούμε και να τους αναδείξουμε;

Στις ερχόμενες εκλογές δεν κρίνονται κατά τη γνώμη μας, τόσο τα κόμματα, όσο οι ψηφοφόροι. Τόσα χρόνια - στην περίοδο της μεγάλης Ελληνικής κρίσης - κρίνουμε άκριτα τα κόμματα. Συμβαίνει και μοιάζει λογικό, έλα όμως που στη ουσία, εμείς ο Λαός ψηφίζουμε τα κόμματα που κυριαρχούν στον πολιτικό ορίζοντα.

Αφού επιμένουμε στα πείσματα, είμαστε άξιοι της κακοδαιμονίας μας. Ας έρχονται εξ' αιτίας μας, για να πειραματίζονται οι διάφοροι πολιτικοί, χωρίς ηθικούς ενδοιασμούς, τόσο ώστε να νοιώθουν έτοιμοι να κυβερνήσουν την Ευρώπη.
Ας μείνουμε όλοι στα κόμματα μας και η κατάσταση διορθώνεται εφόσον ψηφίσουμε τους ικανούς, αποδοτικούς και ειλικρινείς πολιτικούς - δύσκολο; ναι αλλά εφικτό.




Τους ικανούς, αποδοτικούς και ειλικρινείς συνήθως τους "δείχνουμε" και δεν τους "χρησιμοποιούμε".

Τους ικανούς, αποδοτικούς και ειλικρινείς δεν τους θέλει το "σύστημα" τους έχει για να φέρνουν μόνο ψήφους. εμείς καλούμαστε να τους αποκαλύψουμε και να δώσουμε, από κάθε κόμμα, την πρωτιά σε αυτούς. Έτσι θα "πατήσουν γερά" στα πόδια τους, ώστε όταν θα χρειαστεί, να υπερασπιστούν τις προτεραιότητες των πολιτών. Στην ανάγκη δε της ανεξαρτητοποίησης τους, να συνταραχτούν πολιτικά οι πάντες, κυρίως οι κολλημένοι στην αδράνεια.